29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 96.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI…

TED MEŞALESİ TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK TUTMAYA DEVAM EDİYOR
28 Ekim 2019
İlkokul Öğrencilerimizin İngilizce Derslerinde 29 Ekim Hazırlıkları
31 Ekim 2019

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyet’imizin 96. Yılını ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96.yıl özel kutlama törenimize; Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, günün anlam ve önemini anlatan konuşma ile devam etti. Tören programımızda “Cumhuriyet” teması kapsamında yer alan, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdimi, öğrencilerimizin görev aldığı şiir, oratoryo, dans ve TED Orkestrası tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi. Programımız toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Okul dışı kutlamalar kapsamında ise, 29 Ekim 2019 Salı günü de 10.sınıf öğrencilerimiz, okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz Cumhuriyet Meydanında Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen İl Programına katılarak okulumuzu gururla temsil etti.

Emek, katkı ve işbirliklerinden dolayı tüm TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları öğrenci ve öğretmenleri ile yoğun katılımları ve eşlikleriyle bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 96.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Tüm TED Ailesinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.