50. YIL UÇURTMA ŞENLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

TED-KANADA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI
2 Mayıs 2017

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak,

30 Mayıs 2017 tarihinde saat 09.30’ da Burak At Çiftliğinde düzenlenen kahvaltıda ortaokul öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz bir araya geldiler. Kahvaltı yapıldıktan sonra öğrencilerimiz okulumuzun 50.yıl logolu uçurtmalarını da yanlarına alarak öğretmenleriyle beraber uçurtmalarını büyük bir heyecanla gökyüzüne bıraktılar. Rengârenk görüntülerin oluştuğu etkinlikte, öğrencilerimiz uçurtmaları en yükseğe çıkartmak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Çocuklarının mutluluğuna bizi şenliğimizde yalnız bırakmayan velilerimizde ortak oldu.

Uçurtmalar uçurulduktan sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hep birlikte halat çekme yarışması, çuval yarışması ve ip atlama oyunlarını büyük bir keyifle oynadılar.