23 NİSAN COŞKUSU

24 Nisan 2017
50. YIL UÇURTMA ŞENLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
2 Mayıs 2017

TED Kayseri Koleji öğrencileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar.

21 Nisan 2017 Cuma günü okul bahçemizde düzenlenen şenliğimiz velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Ana sınıflarımızdan 4. Sınıflara kadar tüm öğrencilerimizin göz dolduran şovları velilerimiz tarafından ilgiyle izlenmiş ve büyük beğeni toplamıştır. Gösteriler sonrasında öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan sürpriz yiyeceklerle oyun bahçesinde oyunlar oynayarak bu günü kutlamaya devam etmişlerdir.

23 Nisan 2017 Pazar günü ise Konferans Salonumuzda gerçekleşen törende, öğrencilerimiz yıl boyu sürdürdükleri etüt çalışmalarını sergileme fırsatı bulmuşlardır. Yaklaşık 200 öğrencimizin sahne aldığı gösteriler arasında, koro, drama, modern dans, halk oyunları, bardak şov gibi etkinlikler bulunmaktadır.

Ayrıca, fuaye alanında sergilenen seramik sergisi ile Puzzle Kulübü çalışmaları da büyük beğeni toplamıştır.