5. Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Program Tanıtım Toplantısı

TÜM VELİLERİMİZ ‘’ÇOCUĞUMLA ÖĞRENİYORUM’’ PROGRAMINA DAVETLİDİR
21 Şubat 2017
REHBERLİK SERVİSİ SEMİNERİMİZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
24 Şubat 2017

Sayın Velimiz,

T.C. MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 28.03.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki İlköğretim Kurumları haftalık ders dağıtım çizelgesi açıklamalarının 6. Maddesinin verdiği yetkiyle 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren sadece ortaokul 5. Sınıf öğrencilerimize  MEB 5. Sınıf müfredatına (Türkçe, Matematik, Fen Bil. Sosyal Bil. Ve Din Kültürü Ahlak Bil.) ek olarak  16 saat İngilizce dersinin verildiği  “Yabancı Dil Ağırlıklı Ders Programı” uygulanmaya başlanmıştır.

Böylece okulumuzda Anasınıflarından itibaren uyguladığımız yabancı dil öğretimimizi  5. Sınıfta daha da güçlendirip yabancı dil becerilerini geliştirip kalıcı olmasını sağlayacağız. ‘’Yabancı Dil ağırlıklı Ders Programı ‘’doğrultusunda Uluslararası geçerliliği olan Cambridge Esol ve Toefl Primary sınavlarına öğrencilerimizi  hazırlıyoruz.

Öğrencilerimizin içinde bulunduğu öğrenim yaşının (5.sınıf) pedagojik  olarak da dil öğrenmeye uygun olması bu programın uygulanmasını kolaylaştıracaktır.

5.sınıf ders programının tanıtılacağı bilgilendirme toplantımıza katılımlarınız önemle rica olunur.

TARİH: 23 ŞUBAT 2017 PERŞEMBE
SAAT:17.00