3.TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşımı Seminerleri tamamlandı!

Dönem Sonu Ortak Sınavları Hakkında
29 Mayıs 2017
8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu
29 Mayıs 2017

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Eğitim Derneği arasında 20.12.2016 tarihinde imzalanan Hizmetiçi Eğitim Protokolü ile  resmi  ortaokullarda  görev  yapan Ingilizce

öğretmenlerinin bilgi paylaşımını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve verimliliklerini artırmak amacıyla Türk Eğitim Derneğine bağlı okulların bulunduğu Antalya,Aydın,Bursa,Hatay,Kayseri,Mersin ve Samsun illerinde hizmetiçi eğitim faaliyetleri yapılmaktadır.

Amacı, alanda güncel gelişmeleri tartışmak, İngilizce öğretmenlerinin kendi deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşmak ve onlardan dönüt almak ve MEB İngilizce kitabının çift ve grup çalışmasına yönelik adaptasyonunu sağlamak olan bu eğitim, İngilizce derslerinin öğrenci merkezli, iletişim odaklı, gramer bilgisinin anlamlı bağlamda verilmesi ve konuşma-yazma becerilerinin gelişimine yönelik sınıf çalışmasını önermektedir.

Üçüncüsü gerçekleştirilen TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi paylaşım seminerleri Şubat-Mayıs 2017 tarihleri arasında okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitimcisi Zuhal YILDIRIM tarafından yapılmış ve  toplamda 20 saat eğitim görmüş olan 5,6,7 ve 8. sınıf İngilizce öğretmenlerine seminer sonunda sertifika verilmiştir.