29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 91.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

5 Kasım 2014
TEDMUN’E KATILDIK
6 Kasım 2014

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 91. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik ve beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 91.yıl özel kutlama törenimize; vakıf yönetim kurulu üyelerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.
İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE’nin ve Genel Müdürümüz ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’ in Atatürk büstüne, Atatürk gençleri ile çelenk sunmasıyla başlayan törenimiz, öğrencilerimizin Cumhuriyet konulu şiirleri ve kompozisyonları okumasıyla devam etti. Konferans salonunda yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz; dans, tiyatro ve halk oyunları gibi günün anlam ve önemini belirten oyunlar sahnelendi.
Cumhuriyet Bayramı’nın 91.yıl kutlamaları, hep bir ağızdan söylenen 10.Yıl Marşı ile son buldu.