23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN 102. YILI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Montessori In My School e Twinning Projesi
25 Nisan 2022
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU-ORTAOKULU 2021-2022 YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (AKADEMİK)
13 Mayıs 2022

Geleceğin çocukların hayallerinde saklı olduğunu bilen Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak coşkuyla kutladık. Kutlama töreni; 23.04.2022 Cumartesi günü, saat 09.30’da Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşı’mızın tüm kahramanlarının manevi huzurunda çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’ mızın söylenmesi ile başladı. Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldu.

Biz de; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, maddi ve manevi her türlü desteği veren yöneticilerimize, teşekkürlerimizi sunuyoruz.