22 Mart Dünya Su Günü TED Kayseri Koleji Ortaokulu Öğrencileri Tarafından Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

ÖĞRENCİLERİMİZ MUNESCO 2018 MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINA KATILDI
21 Mart 2018
ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL’DA DÜZENLENEN “IELEV FORUMU”NDAYDI…
26 Mart 2018

Su Hayattır, Kullanmak Sanattır.” sloganı ile suyun doğru kullanımı ve önemine dikkat çekilen etkinliklerimizin ilk aşamasında okul yerleşkemiz içerisinde gezen su damlamız ilkokul,  ortaokul ve lise öğrencilerimizin konuya dikkatlerini çekerek farkındalık düzeyini arttırdı.

Ardından eko okul timi ve okullarda orman timi öğrencilerimiz ortaokul öğrencilerimize yönelik “KİM 5 LİTRE SU İSTER?” yarışması düzenledi. Bu yarışma ile öğrencilerimiz hem eğlendi hem de su ile bilgilerini gözden geçirme fırsatı elde etti. Öğrencilerimiz suyun önemi ve doğru kullanımı, Su Ayak İzi ile ilgili videolar izleyip ardından Su Günü Ritim Grubumuzun damacana şişelerini kullanarak sergiledikleri RİTİM SHOW ile eğlenceli dakikalar geçirdi.