2015-2016 ETWINNING PROJE KULÜBÜ ONLİNE TOPLANTISI

4 Nisan 2016
“2016-2017 Öğretim Yılı ve Başarı Bursu” bilgilendirme toplantısı
5 Nisan 2016

3. ve 4. Sınıflardan 12 öğrencimizin katılımıyla Zuhal YILDIRIM ve Ebru HATO rehberliğinde yürütülen ‘SET (SECRET EUROPEAN TREASURES) OFF FOR AN ADVENTURE’ adlı eTwinning projemizin ortaklarıyla (Yunanistan,Finlandiya,İtalya,Bulgaristan,Polonya ve Romanya) 1.4.2016 tarihinde 10.30-11.30 saatleri arasında online bir toplantı yapılmıştır.

Bu toplantı aracılığıyla, öğrencilerimiz diğer ülkelerdeki arkadaşlarıyla ülkeleri, okulları ve yürütülen proje hakkında bilgi alışverişinde bulunarak kültürlerarası paylaşım yapmıştır. Öğrencilerimizin aksanı,konuşmadaki akıcılığı ve ilginç soruları bizleri gururlandırmıştır.

Proje süresince desteğini esirgemeyen değerli yöneticilerimize,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize özverili çalışmaları adına sonsuz teşekkür ediyoruz.