19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’MIZIN 103. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU-ORTAOKULU 2021-2022 YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (AKADEMİK)
13 Mayıs 2022
2. MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER 2022 (TKJMUN’22) KONFERANSI TED KAYSERİ KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
25 Mayıs 2022

Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımı, Ulu Önder Atatürk’ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 103. yılını çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programımız 19 Mayıs Perşembe günü okul kampüsümüz tören alanında okul spor takımlarımızın kortej geçişi ,çelenk sunumu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, ödül töreni ve şiir okunması ile başladı. Ardından konferans salonumuzdaki kutlama törenine geçildi. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin, hazır bulunduğu tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Törenimizde günün anlam ve önemini belirten konuşma, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 100. Yıl kapsamında TED Okulları arasında düzenlenen “Cumhuriyet’in Habercisi 30 Ağustos Zafer Bayramı ” konulu öykü,şiir ve kompozisyon yarışmalarının ödül töreni, tarihi süreç dinletisi, şiir, modern dans, vals ve zeybek dans gösterileri, şiir, videolar, Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata’ya cevabı yer alırken TED orkestramızın seslendirdiği marşlar ile tören coşkuyla kutlandı. Atamızın “BEN 19 MAYIS’TA DOĞDUM” diyerek önemini belirttiği kurtuluş mücadelesinin başlangıcını TED Kayseri ailesi olarak coşkuyla kutlayıp, ATA’mızın bize bıraktığı mirasın bekçileri olduğumuzu bir kez daha gösterdik. ATAM, açtığın ışıklı yolda birer TED meşalesi olarak düşüncelerimizi özgürce ifade edip yolumuza devam edeceğiz. Bu ışık hiç sönmeyecek! Dünyada hiçbir lider çocuklarına ve gençlerine bayram hediye etmedi. ATA’mızı bize armağan ettiği bu güzel bayramlar için saygıyla ve minnetle anıyoruz.