19 ARALIK ATATÜRK KAYSERİ’DE, ATATÜRK’ÜN TAKIMI FENERBAHÇE, ATATÜRK’ÜN OKULU TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE!

4. SINIFLAR KOLEKSİYONLARINI    ANLATTILAR
19 Aralık 2014
 YILDIZLAR LİDERLİK ATÖLYESİ
22 Aralık 2014

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulan Türk Eğitim Derneği’nin Anadolu’da 49 yıldır parlayan meşalesi, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak; Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 95.yılında, Atatürk’ün takımı Fenerbahçe’yi, Atatürk’ün kurmuş olduğu okulumuzda ağırlamaktan büyük onur duyduk.

Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta açılış maçında, 19 Aralık Cuma günü, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe futbol takımı; yöneticileri, futbolcuları Pierre WEBO ve Bekir İRTEGÜN ile okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz müzik grubu, Fenerbahçe takımını, Fenerbahçe Marşı eşliğinde büyük bir coşkuyla karşıladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Sayın Mahmut USLU, öğrencilerimize yapmış olduğu konuşmada; ‘’TED Ankara Koleji Vakfı Okulu mezunu olarak, burada TED Kayseri Koleji’nde olmaktan gurur duyuyorum.’’ dedi. Lise Müdürümüz ve Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ise; ‘’Büyük Atatürk’ün Kayseri’yi şereflendirdiği bu mutlu günde, kaderin hoş bir cilvesi, O’nun takımını, O’nun okulu, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları’nda ağırlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.’’ diyerek, Fenerbahçe’ye 2014-2015 sezonunda başarılar diledi.

Okulumuz öğretmenlerinden Sayın Fazıl Ahmet BAHADIR’ ın, şehit futbolculara itafen yazmış olduğu ‘’Kahramanlar Takımı’’ adlı şiir kitabı da Sayın Mahmut USLU’ ya öğretmenimiz tarafından takdim edildi. Vakıf yönetim kurulu üyelerimiz, idarecilerimiz ve öğrencilerimizin Fenarbahçe yöneticileri ve futbolcularına sarı-lacivert çiçekleri takdim etmesinin ardından, Fenerbahçe Marşı eşliğinde misafirlerimizi yolcu ettik.

Bizde TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak; Fenerbahçe takımına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor ve 2014-2015 sezonunda başarılar diliyoruz.