18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

100. Yılında Milli Mücadele’nin ve Milletin Bağımsızlığının Sesi “İSTİKLAL MARŞI”MIZ…
13 Mart 2021
Yeniden eTwinning Okulu Olmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz
30 Mart 2021

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak kutsal vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir ulusun kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizin, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazdığı “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü”nün 106. yıl dönümü programı hem çevrim içi hem de okul konferans salonunda pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirildi. Çanakkale Zaferi’nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi, geleceğimizin de teminatıdır. Her siperde ayrı destan yazan askerlerimiz, bu zaferin sonunda “Çanakkale Geçilmez!” sözünü tarihe yazdırmıştır. Bizler de Türk ulusunun bağımsızlık ve hürriyetinin simgesi olan “Çanakkale Zaferi”mizin 106. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.