YÜZMEDE BAŞARIYA DOYMUYORUZ..

8 Nisan 2016
8. Sınıflar TEOG Sınavı Hızlandırılmış Kurs Programı
8 Nisan 2016

06-07 Nisan 2016 tarihleri arasında Kayseri Atatürk Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışlarında TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Kız ve Erkek sporcularımızdan büyük başarı..

Erkeklerde öğrencimiz YİĞİT ASLAN 400 m Serbest, 200 m Karışık, 100 m Serbest ve 200 m Serbest kategorilerinin tümünde  il birincisi olmuştur.

Kızlarda öğrencimiz DURU ŞİBİK 200 m Kurbağalama, 200 m Karışık, 100 m Serbest kategorisinde il birincisi, 100 m Sırtüstü kategorisinde İl ikincisi olmuştur.

Ayrıca öğrencimiz ANIL DOĞAN 50 m Kurbağalama kategorisinde il dördüncüsü olmuştur.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, yüzme takımımıza Türkiye Yüzme Şampiyonası grup müsabakalarında başarılar diliyoruz.