YÜZME YARIŞMALARINDA ALTIN BAŞARI

8 Ocak 2015
TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri
11 Ocak 2015

2014-2015 Öğretim yılı “Okullar Arası Gençler ve Küçükler Yüzme Yarışmalarında” okulumuz  adını başarıya altın harflerle yazdırdı.05-06 Ocak 2015 tarihlerinde Gençlik ve Spor Olimpik yüzme havuzunda yapılan yarışmalarda öğrencilerimiz okulumuzu gururla temsil etti. Rakiplerine fark atan yüzücülerimiz, girdikleri ferdi yarışlar ve takım  yarışmalarında üç birincilik, iki ikincilik, bir üçüncülük ve bir dördüncülük kazandı. Yüzme takımımızda ferdi olarak üç birincilik kazanan öğrencimiz Ahmet Tarık KAPLAN grup müsabakalarında ilimizi ve okulumuzu temsil etmeye hak kazandı.
Genç kız takımımız ise 4×50 karışık bayrak yarışmasında ikinci olurken genel toplamda il üçüncüsü oldu.
Minik kulaçlarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan ve geleceğimize yüzme branşında ışık tutan minik yüzücülerimiz de il dördüncüsü olarak başarımızı taçlandırdı.
Öğrencilerimizi ve antrenörlerimiz Tuğba YOKSUL’u ,Elvan AKKAŞ’ı kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz.