YOLUMUZ VE IŞIĞIMIZ SENSİN ATAM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.Yılını Coşkuyla Kutladık
18 Kasım 2022
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU 2022-2023 YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖĞRETİM ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (AKADEMİK)
24 Kasım 2022
TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 84. Yılında saygı ve minnetle andık. Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’in Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde İl genelinde çalınan siren sesiyle birlikte törenimiz başladı. Konferans salonundaki anma programımız lise öğrencimizin günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmayla başladı ardından öğrencilerimizin görev aldığı modern dans ve zeybek gösterisi sergilendi.Lise öğrencilerimizin Bir ömrün hikayesi adlı drama gösterisi büyük ilgiyle izlendi.TED Lise Çok Sesli Orkestrasında Ata’mızın sevdiği ve Atamız için bestelenen şarkılarla törene ayrı bir renk kattı.Lise Resim Kulübü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “Atam Seni Unutmadık” konulu eser, Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’e öğrencimiz ve öğretmenimiz tarafından takdim edildi. Bu anlamlı günde bize duygusal anlar yaşatarak Ata’mızı derinden hatırlamış olmanın verdiği hazzı yaşatan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bizler O’nun emanet ettiği bu vatanı yine O’nun yolunda, O’nun ışığıyla aydınlatarak ilerleteceğiz. “Ne Mutlu Türküm Diyene!”