YGA GENÇ LİDERLER ZİRVESİNE “TOHUM KAMPI MEZUNU” ÖĞRENCİMİZ DAVET EDİLDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
27 Kasım 2017
11.Sınıflar Veli Toplantısı
28 Kasım 2017

YGA Tohum Kampı, YGA Liderlik Okulu’nu üstün başarı ile tamamlayan ve katılmaya hak kazanan yıldızlara sürdürülebilir çevre için birlikte projeler hayata geçirebilecek donanımı kazandırmayı amaçlayan, 3 günlük bir liderlik programıdır. Katılımcılar kamp boyunca Türkiye ve dünyanın önde gelen liderlerinin sosyal sorumlu lider olma yolundaki tecrübelerinden beslenirler.

Tohum kampından mezun olan 9. sınıf öğrencimiz Süleyman Rüzgar ERDİNÇ “Genç Liderler Zirvesine” davet edilmiştir. Öğrencimiz  10. Sınıf öğrencilerinin birçok aşamadan geçerek katılabildiği zirve heyecanını 9. sınıfta yaşamış oldu. Ayrıca  YGA’nın Yüzü olma şansını da  yakalayan öğrencimiz bizlere  büyük bir gurur yaşattı.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.