YGA 2015 Tohum Kampı’na katılmaya hak kazandık

İZMİR UZAY KAMPINDAYDIK…
5 Mayıs 2015
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI LİSESİ TİYATRO KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNİN SAHNELEYECEĞİ MUSAHİPZADE CELAL’İN "İSTANBUL EFENDİSİ" ADLI OYUNUNA KATILIMINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR
5 Mayıs 2015

Yıldızlar Liderlik Programı’nda daha çok okuyan-araştıran, yaratıcı düşünen ve düşündüklerini özgürce paylaşan geleceğin sosyal sorumlu liderlerini yetiştiriliyor.
Yıldızlar Liderlik Programı’na her yıl 4000 ortaöğretim öğrencisi başvuruda bulunuyor. Aralarından koçluk seanslarındaki performansına, Lider Koçu’nun değerlendirmesine ve programdaki aktifliğine göre seçilen 50 parlak yıldızımız programın son basamağı olan Yıldızlar Liderlik Atölyesi Kampı olan Tohum Kampı’na katılmaya hak kazanıyor.
Yıldızlarımız Ceren GÜNEŞ ve ERDAL Mert ŞENCAN; YGA Danışma Kurulu ve Lider Koçları’nın değerlendirmeleri sonucu “Geleceğin Lider Adayı” olarak 50 yıldız arasına seçildi ve YGA 2015 Tohum Kampı’na katılmaya hak kazandı.
Yıldızlarımızı başarısından dolayı tebrik ederiz