YAZAR LEYLA ŞAHİN E-TWINNING EKİBİYLE BULUŞTU…

ETKİLİ DİNLEME ÇALIŞMALARI
18 Aralık 2020
Milli Sporcumuz ve Rekortmen Öğrencimiz Yiğit ASLAN Yüzmede Yeni Türkiye Rekorlarının Sahibi Oldu
28 Aralık 2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Erasmus+ ve e-Twinning projeleri kapsamında yürütülen Digital Creative Drama (Dijital Yaratıcı Drama) ve Digital Disaster Management (Dijital Afet Yönetimi) projelerinin etkinliklerinden olan “YAZAR İLE BULUŞUYORUM” çalışmasını gerçekleştirmek için 20 Aralık 2020 Pazar günü saat 13.30’da başarılı yazar ve projelerimizin fikri çıktılarını kaleme alacak olan Leyla ŞAHİN proje ekibimizle buluştu. Söyleşi öncesi öğrencilerimiz yazarın “Kırılgan Çiçekler” ve “Veda Makamı” adlı romanlarını okudular. Projede yer alan öğrencilerimiz Leyla ŞAHİN’in yazarlık anılarını ve deneyimlerini büyük ilgiyle dinlediler. Öğrencilerimizin sorularını cevaplayan ve öğrencilerimizi kitap okuma ve yazma konusunda yüreklendiren Yazar Leyla ŞAHİN’e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.