YARINLARI AYDINLATAN ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

TOEFL JUNIOR ve TOEFL ITP SINAVLARI
27 Kasım 2017
TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
27 Kasım 2017

Başöğretmen Atatürk’ün çizmiş olduğu uygarlık yolunda, ışıklarıyla meşalelerimizi aydınlatan öğretmenlerimizin anlamlı günlerini, okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ programıyla kutladık.
Etkinliğimize; okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve onur konuklarımız olarak emekli olan öğretmenlerimiz katıldı.
Programımız, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için hazırladığı anlamlı sunumlar ile başladı. Sınıf öğretmenimiz Zehra Yelda ATEŞ, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaptı. Okul koromuzun seslendirdiği şarkılar, sahnelenen oratoryolar izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Öğretmen konulu şiir yarışmalarında başarı elde eden öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinden sonra törenimiz öğretmenlerimizin, ‘’Öğretmen Marşı’nı’’ hep bir ağızdan söylemesi ile son buldu.
Eğitime gönül veren bilgi, sevgi ve ışıkları ile yarınları aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmen Atatürk’ü şükranla ve saygıyla anıyoruz.