VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YOLLARI SUNUMU YAPILDI

ÖĞRENCİLERİMİZ TÜBİTAK 50. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KAYSERİ BÖLGE YARIŞMASI SERGİSİNDE
21 Şubat 2019
DİKKAT VE ODAKLANMA ATÖLYEMİZ BAŞLIYOR
21 Şubat 2019

sdr

Okulumuzda, 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin akademik başarılarına katkı sağlamak amacıyla verimli ders çalışma yöntemleri sunumu yapılmıştır. Rehber öğretmen Meltem ÖZYURT tarafından yapılan sunumda öğrencilerimizle etkili ders dinleme metotları, düzenli uyku ve beslenmenin başarıya katkısı, uygun ders çalışma ortamının nasıl olması gerektiği, ders tekrarının hangi aralıklarla ve hangi yöntemlerle yapılmasının faydalı olacağı ve sınav öncesi ve sınav esnasında dikkat edilmesi gerekenler öğrencilerimizle paylaşılmıştır. Sunumumuzun tüm öğrencilerimizin başarılarına katkısı olmasını temenni ediyoruz.