UNDER THE SAME SKY- eTWINNING PROJESİ

8 Ocak 2018
ORTAK SINAV BAŞVURULARI
9 Ocak 2018

“We are Equal Under the Same Sky- Aynı Gökyüzünün Altında Hepimiz Eşitiz” adlı eTwinning projesinde 2. sınıf kulüp öğrencilerimiz “Fiziksel Eşitlik” temasını işlediler. İngilizce öğretmenimiz Seda YILDIZ rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte engelli arkadaşlarımız ve karşılaştıkları engeller hakkında konuştular. Bir amaca ulaşmak için hiçbir fiziksel koşulun engel olmadığını tartıştılar. Engelli olduğu halde hayatlarına ve mesleklerine devam eden engelli sanatçılarla ilgili konuştular. Onlarla aynı gökyüzünün altında yaşadığımız sürece eşit olduğumuzu göstermek adına ellerini kullanmadan okulumuzun resim atolyesinde serbest resim çalışması yaptılar. Aynı zamanda sosyal sorumluluk becerilerini de geliştiren öğrencilerimiz empati kurarak yaptıkları resimlerle engelli sanatçıları anlamaya çalıştılar.