“ULUSAL ORTAOKUL MATEMATİK OLİMPİYATI SEÇME SINAVI SONUÇLARI”

AİLE OKULU- 3 PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25 Şubat 2016
TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları İktisadi İşletmesi’ne Vergi Dairesi Başkanlığı Tarafından Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
29 Şubat 2016

TÜBİTAK- Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı’na katılacak öğrencileri belirlemek için 15/02/2016 tarihinde 5-6-7 ve 8. Sınıflardan toplamda 185 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ön eleme sınavı değerlendirilmiş ve aşağıda yer alan öğrenciler sınavda sergiledikleri üstün başarı ile TÜBİTAK-Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları Hazırlık Etütlerine okulumuzda yapılacak katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimize olimpiyat sınavları çalışmalarında başarılar dileriz.
Ayrıca sınava katılan tüm öğrencilerimizi medeni cesaretleri, kendilerine olan özgüvenleri dolayısıyla tebrik eder Matematik Olimpiyatlarına göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sıra No: Sınıf Ad-Soyad
1.         7-E Ada Yiğit SÜER
2.         7-A Alpay NAÇAR
3.         8-C Beyza BAKTIR
4.         5-B Buğra TELCİOĞLU
5.         8-E Ecem SOMYÜREK
6.         8-C Ege ÇOŞKUN
7.         8-A Ekin ERDOĞAN
8.         8-E Erdal Mert ŞENCAN
9.         7-C Kadir Mert KÖMÜRCÜ
10.     7-C Levent NALİCİ

*Sıralama alfabetik olarak düzenlenmiştir.