Türk Eğitim DerneğTam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) Öğrencilerin Gösterdiği Yoğun İlgi İle Gerçekleştirildi

OKULUMUZDA ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI
24 Şubat 2017
ETKİLİ DİNLEME ÇALIŞMALARI
28 Şubat 2017

2017-2018 öğretim yılında TED Okulları’na alınacak burslu öğrencilerin belirleneceği “Tam Eğitim Bursu Sınavı”  25 Şubat 2017 Cumartesi günü, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları’nda gerçekleştirildi. Tam Eğitim Bursu(TEB), Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından verilen; ancak başarılı, maddi imkânları yetersiz olan öğrencilerin öğrenim ve diğer masraflarının üniversite eğitiminin sonuna kadar karşılanmasına yönelik olan bir burstur.

Eşsiz bir burs sistemine giriş için tüm Türkiye’de gerçekleştirilen, Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavına bu yıl, TED’li olmak isteyen 27.190 öğrenci başvuruda bulundu. Kayseri’de gerçekleştirilen sınava; şehrimizden ve çevre illerden 1508 öğrenci katıldı. Sınava giren öğrencileri;  aileleri heyecanla okul bahçesinde bekledi. Biz de sınavda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyor, öğrencilere başarılar diliyoruz.