Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) TED’li Olmak İsteyen Öğrencilerden Büyük İlgi Gördü

Öğrencilerimiz ‘eTwinning Avrupa Kalite Etiketi’ ile ödüllendirildi!
4 Mart 2016
OKUL ÖNCESİ YABANCI DİL GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR…
7 Mart 2016

Tam Eğitim Bursu(TEB), Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından verilen; ancak başarılı, maddi imkânları yetersiz olan öğrencilerin öğrenim ve diğer masraflarının üniversite eğitiminin sonuna kadar karşılanmasına yönelik olan bir burstur.
Eşsiz bir burs sistemine giriş için tüm Türkiye’de gerçekleştirilen, Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavına bu yıl, TED’li olmak isteyen 54.933 öğrenci başvuruda bulundu. Sınav; 38 il ve ilçemizde, 88 Okul ve 2298 salonda toplam 4596 gözetmen eşliğinde 5 Mart 2016 Cumartesi tarihinde saat 10.00’da yapıldı.
Kayseri’de gerçekleştirilen sınava; şehrimizden ve çevre illerden 3073 öğrenci katıldı. Sınav; TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Servet Akaydın İlköğretim Okulu ve Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.