Türk Eğitim Derneği 90.Kuruluş Yılı Özel Konseri Gerçekleştirildi

8 Mayıs 2018
Live It Learn It in Cappadocia
8 Mayıs 2018

TED Kayseri Kolejinin 51.kuruluş yılında, Türk Eğitim Derneğinin 90.Kuruluş Yıl Dönümü şerefine düzenlediğimiz Piyano Resitali ve Polifonik Koro Konseri 7 Mayıs 2018 tarihinde Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezinde sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

TED Kayseri Kolejinde öğrenim gördükten sonra, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Bale İlköğretim Okulunda öğrenim görmeye hak kazanan ve piyano ana sanat dalının giriş sınavında gösterdiği başarı sebebiyle Royal College of Music’e giren kıymetli öğrencimiz Piyanist İlayda Deniz OĞUZ’ un piyano resitali ile başlayan konserde öğrencimiz birbirinden güzel eserleri müzikseverler için yorumladı.

Türkiye’nin önde gelen koro şeflerinden 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şef Mete GÖKÇE yönetimindeki Türk Eğitim Derneği Okulları müzik öğretmenleri ve Erciyes Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan polifonik koromuz dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Konser sonunda; TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları tarafından düzenlenen Türk Eğitim Derneği 90.Kuruluş Yılı Özel Konseri’ ne vermiş oldukları desteklerden dolayı 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Koro Şefi Mete GÖKÇE’ ye, Piyanist Sayın İlayda Deniz OĞUZ’ a ve Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Gül Fahriye EVREN ‘e teşekkürlerimizin bir ifadesi olan plaketler ve çiçekler takdim edildi.

Biz de, Türk Eğitim Derneği 90.Kuruluş Yılı Özel Konserine vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı olmak üzere; Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim görevlileri ve Müzik Bölümü öğrencilerine, Türk Eğitim Derneği ailesinin birleştirici gücünü bizlere bir kez daha hissettirerek, emeklerini ve özverili çalışmalarını esirgemeyen çok değerli TED Elazığ Koleji, TED Aliağa Koleji, TED Batman Koleji, TED Isparta Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Ankara Koleji ve TED Ege Koleji müzik öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.