TOEFL Sınavlarına hazırlık kurslarımız başlamıştır.

MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerlerinin 2.kademesi okulumuzda yapıldı!
20 Mart 2017
Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Aziz Şehitlerimizi Andık
20 Mart 2017

TOEFL Junior ve Primary sınavları uluslararası geçerliliği olan İngilizce becerilerinin, doğru seviyede kullanılıp kullanılmadığını test eden ve sertifikalandıran sınavlardır. Okulumuz bu sınavlarda Türkiye’de ve tüm TED okulları arasında her sene olduğu gibi büyük bir başarı sergilemiştir. Öğrencilerimizin bu sınavlara girip kendi becerilerini ölçmeleri ve kendilerini göstermeleri okul olarak İngilizce alanında hangi noktada olduğumuzu bizlere göstermektedir. Özellikle de geçtiğimiz yılda TOEFL Junior grubumuzun bu sınavda göstermiş olduğu başarı oldukça takdir görmüştür. Kazandığımız bu başarının ardından bu sene TOEFL sınavlarını 5,6,ve 7. seviyelere de uygulamak adına çalışmalar ve hazırlıklar yapmış bulunmaktayız. Bahsi geçen seviyeler için ilki gerçekleştirilecek olan sınavlara girecek öğrencilerimize ise Perşembe günleri saat 16:00 ile 17:50 arasında kurs vermekteyiz. Bu kurslarda öğrencilerimiz sınava yönelik pratik yapma ve yeni bilgiler öğrenme şansı yakalamaktadırlar. Kurslarımız TOEFL sınavlarının gerçekleştirileceği Mayıs ayına kadar sürecektir, şimdiden sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.