TEOG VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

6 Ekim 2016
İLKOKUL KULÜP TANITIMI
7 Ekim 2016

TED Kayseri Koleji Ortaokul  bölümünde 03.10.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda  8.sınıf velilerimize “Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sistemi” ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı. Başarının ekip işi olduğuna inanan okulumuz  TEOG sürecinde velilerimizin kaygısını azaltmak adına ,gerek  okul gerekse kurs işleyişi hakkında velilerimize bilgilendirme semineri düzenlendi.

Velilerimize TEOG  sınav sistemi hakkında okulumuz rehber öğretmeni bilgilendirme yaptıktan sonra, ortaokul zümre başkanlarımız derslerinin işeyişleri hakkında bilgi verdi. Kurs  koordinatörümüz  Mustafa KOCA tarafından kurs programı  hakkında bilgilendirme yapıldı. TEOG sınav süreci hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz için stresli bir süreç olduğu için  rehber öğretmenimiz Zeliha AKSOY ATAŞCI tarafından sınav sürecinde çocuklarımıza nasıl yardımcı olmamız gerektiği konusunda yönlendirmelerde bulundu.

Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.