TEOG SINAV SÜRECİNİ YÖNETMEK

21 Kasım 2016
8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE SINAV KAYGISIYLA BAŞ ETME YÖNTEMLERİ ANLATILDI
21 Kasım 2016

TEOG sınavı öncesi 8.sınıf öğrencilerimizin velileriyle  17.11.2016 tarihinde  saat 17.00  de okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Zeliha AKSOY ATAŞCI tarafından ‘TEOG Sınav Sürecini Yönetmek’adlı seminer  yapıldı.

Velilerimizin ilgi gösterdiği semirde rehber öğretmenimiz, sınavın hayatımızın bir parçası olduğunu  insani ,doğal ve olması gereken bir duygu olduğunu belirtti. Öğrencilerimize de  sunumlar yapan rehber öğretmenimiz amacımızın öğrencilerimize aynı dili kullanarak öğrencilerimizin motivasyonlarının  yüksek bir şekilde sınava girmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Sınavdan 1 gün önce öğrencilerin ders çalışmayı bırakıp bol oksijen almaları  gerektiğini vurgulayan rehber öğretmenimiz bilgisayar oyunu oynamamaları  ve korku filmi izlememeleri gerektiğini vurguladı.

Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyor ve TEOG sınavına girecek tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.