TED VE BİLKENT ÜNİVERSİTELERİNE MESLEKİ TANITIM GEZİSİ DÜZENLENDİ

5 Aralık 2013
ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESİM YARIŞMASINDA İL İKİNCİSİYİZ
5 Aralık 2013

Okulumuz 12 Sınıflara yönelik mesleki bilgilendirme ve üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 29.11.2013 tarihinde Ankara gezisi düzenlendi. TED Üniversitesi ile başlayan tanıtım çalışmasında TEDÜ Rektörü Prof. Dr. Öktem VARDAR, öğrencilerin ilk yıl ortak dersleri görerek ikinci sene alan seçimi yapılabileceğini vurguladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol ÇAKMAK, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güney ÖZCEBE, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Belgin ÜNAL, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen ÇOK, Genel Sekreter İzzet Fehmi GÜNEŞ ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Mutlu Ata CAN TED Üniversitesi’nin ayrıcalıklarından bahsederek meslekler hakkında bilgilendirme yaptı.
Gezinin devamında  Bilkent Üniversitesi kampüsünü gezen öğrencilerimiz ise üniversitede okuyan öğrenciler ile tanışarak öğrenci yaşamı hakkında bilgiler aldı. Üniversite gezisinden sonra Ankamall alışveriş merkezinde dinlenen öğrencilerimiz geziyi tamamlayarak Kayseri’ye dönüş yaptı.