TED Sivas Koleji Okulumuzu Ziyaret Etti

YÜZÜCÜLERİMİZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE..
13 Mayıs 2016
HAFTA SONU KURSLARIMIZ 21 MAYIS 2016 TARİHİNDE SONA ERİYOR.
16 Mayıs 2016

Türk Eğitim Derneği, Türkiye’nin her ilinde okul açma projesinde bir adım daha attı. Türk Eğitim Derneğinin, 38. Okulu 2016-2017 eğitim öğretim yılında Sivas’ta açılacak.

TED Sivas Koleji Kurucusu Temsilcisi Erdem ER,  Okul Müdürü Hüseyin ÇILDIR ve Okul Psikoloğu Gamze ER,  13.05.2016 Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler. Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’ den ve İlkokul Müdürümüz Raci ÜLKE ’den eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

TED Sivas Koleji Kurucu Temsilcisi Erdem ER, TED Sivas Kolejini Sivas’a kazandırmanın büyük bir gurur olduğunu ifade ederek, 1928 den bugüne bir gelecek projesi vizyonuyla hareket eden Türk Eğitim Derneğinin, Sivas’taki meşalesi olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Ayrıca, Cumhuriyetin temel değer ve kazanımlarına bağlı olan TED Okullarına yeni bir meşale olarak eklenen TED Sivas Kolejinin, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ve bir Cumhuriyet şehri olan Sivas’a çok yakışacağını düşündüklerini söyledi.

Biz de; TED Sivas Koleji’nin ülkemize ve Sivas’a hayırlı olmasını diliyoruz.