TED ORTAOKULLARI ARASI 4. AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI

8.Sınıf Mezuniyet Töreni
31 Mayıs 2017
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ…
3 Haziran 2017

27 Mayıs 2017 Cumartesi günü, Ankara TED Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Akıl Oyunları yarışmasına okulumuzu temsilen 15 öğrenci ve 2 öğretmen eşliğinde katılımımızı gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin güdülenmesi açısından ferdi ve gruplar halinde gözlemlerde bulunduk. Diğer TED okulları ile iletişim kurup TED bütünlüğünü öğrencilerimize, yaşatarak gösterdik. Bu tür yarışmalara katılımın sosyal açıdan gelişim ve deneyim olduğundan, eğlenerek öğrenmelerine fırsat verdik. Ayrıca aldıkları yarışma katılım sertifikalarıyla, yaşadıkları bu deneyimi belgelemiş oldular.

Akademik başarıların dışında sosyalleşmenin bir ayrıcalık olduğu bu zamanda öğrencilerimizin bu tür fırsatları değerlendirmeleri, gelecekleri için bir avantaj sağlayacaktır.