TED Okulları Ölçme Değerlendirme Birimleri Toplantısı

21 Aralık 2017
“Unutulamayanlar” Şiir Dinletisi
21 Aralık 2017

TED Okulları Ölçme Değerlendirme Birimleri Toplantısı 15.12.2017 tarihinde Ankara’da gerçekleşti.  Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen toplantıya TED Okullarından 54 uzman katıldı. K12net Öğrenci bilgi portalı, RAUNT ve Bilim İnsanı Yetiştirme Programı hakkında paylaşımlar yapıldı. Ayrıca Genel Merkez Sınav takvimi üzerinden yapılacak sınavların, hazırlanması, uygulanması ve sonuçlandırılması ile ilgili uzmanların görüşleri alındı. TEDMEM raporunda yer alan TIMMS sınavı sonuçları hakkında bilgi verildi, örnek soru türleri üzerinde tartışıldı, okullarda beceri odaklı soruların uygulanabilirliği ile ilgili uzman görüşü alındı. Okulumuzu İlkokul-Ortaokul Ölçme ve Değerlendirme Birimi Uzmanımız Sayın Şeyda SEVİNÇ temsil etti.