TED OKULLARI BÖLGESEL İNGİLİZCE EĞİTİMLERİ

19 Aralık 2014
4. SINIFLAR KOLEKSİYONLARINI    ANLATTILAR
19 Aralık 2014

TED Okulları İngilizce öğretmenleri hizmet içi eğitimleri kapsamında ,TED Karabük Koleji ev sahipliğinde 6.12.2014 tarihinde gerçekleştirilen seminere  TED Karadeniz Ereğli Koleji, TED Zonguldak Koleji, TED Karabük Koleji’nden toplam 37 öğretmenin katılmış, eğitimler 3 Öğretmen Eğitimcisi tarafından gerçekleştirilmiştir. TED Samsun Koleji Bölüm Başkanı ve Öğretmen Eğitimcisi Derya Boyacıoğlu’nun ‘Integrating the Language Skills’, TED Kayseri Koleji Öğretmen Eğitimcisi Zuhal Yıldırım’ın ‘Teaching Content Vocabulary’ sunumları ve Oxford University Press Eğitimcisi Chris Sheen tarafından yapılan ‘Speaking and Writing-Practical Applications’ sunumu katılımcı öğretmenlerimizin büyük beğenisini toplamıştır.