TED Okulları Arası Beden Eğitimi Dersi Çalıştayına Katıldık

“TED”İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 53 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI…
10 Eylül 2019
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
11 Eylül 2019

TED Okulları Arası Beden Eğitimi Çalıştayı 5-6 Eylül 2019 tarihleri arasında 26 TED Okulunun beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile TED Ankara Kolejinde düzenlendi. Çalıştayda katılımcılar; Çocukların Hareket Dünyası, Paletli Yüzme, Spor Eğitim Modeli, Spor Becerileri, Spikebaal, Vücudumuzu Tanıyalım, Temel Hareket Becerileri, Aktif ve Sağlıklı Hayat, Spor Okur Yazarlığı, Disiplinler Arası Çalışma, Güvenli Yüzme, Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığı, Sporda Motivasyon, Mendil Kapmaca, Goalbaal, Üreten Pedallar, Lider Öğrenci, Cardio ve Beden Eğitimi Dersi İçin Oyun Örnekleri konularında hazırladıkları sunumları TED Okullarından gelen öğretmenler ile paylaştı.

Okulumuz Beden Eğitimi Zümre Öğretmenlerimiz tarafından “Temel Hareket Becerileri ve Aktif Sağlıklı Hayat” konularında hazırlanan uygulamalı ders modeli  sunumumuz katılımcı öğretmenlerle paylaşıldı.

Ortak bir platformda TED öğretmenlerini buluşturan çalıştay oldukça verimli ve paylaşımcı geçti.