TED OKULLARI 16. MÜDÜRLER TOPLANTISI ŞANLIURFA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

16 Ekim 2017
TED ÖĞRENCİLERİ KİTAP FUARINDA
17 Ekim 2017

Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları’nın müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen 16. Müdürler Toplantısı, 13-15 Ekim 2017 tarihlerinde TED Şanlıurfa Koleji’nin ev sahipliğinde yapıldı.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Genel Müdürü Sevinç Atabay’ın da katılımıyla 3 gün süren toplantıda 2016-2017 öğretim yılının değerlendirmesi yapılarak, gelecek dönemin stratejisi belirlendi.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Okullarında beş yıl ve üzerinde yöneticilik yapan okul müdürlerine plaket vererek hizmetlerinden dolayı şükranlarını sundu. Plaketlerini alan okul müdürlerimiz Arif Sırrı Şirin ve Raci Ülke; ömür boyu büyük bir onur ve gururla bu mutluluğu yaşayacaklarını söyledi.