TED OKULLARI 12. MÜDÜRLER TOPLANTISI

Öğretmen Eğitimcisi Zuhal Yıldırım (Oxford Öğretmen Akademisi) OTA Yetkili Eğitimcisi
28 Ekim 2013
Sadık GÜLTEKİN Ve Zelal ÖZKAN Okulumuzdaydı
30 Ekim 2013

TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yılda iki kez düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları’nın on ikincisi, 25–26–27 Ekim 2013 tarihlerinde TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nin ev sahipliğinde Girne’de 49 Okul müdürünün katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Toplantıya okulumuzu temsilen Genel Müdür ve Lise Müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Raci ÜLKE katılmışlardır. TED Genel Merkezi’nin ve TED Okulları’nın 2012–2013 öğretim yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılmış, 2013–2014 öğretim yılı ile ilgili hedef ve planlar paylaşılmıştır.
Ayrıca TED Kuzey Kıbrıs Koleji Okul Müdürleri tarafından ziyaret edilip, okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır.