TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri 3.kez okulumuzda!

DİKSİYON VE GÜZEL KONUŞMA SEMİNERİ
16 Şubat 2017
YILDIZ KIZLARIMIZDAN KAYSERİ İKİNCİLİĞİ
17 Şubat 2017

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Eğitim Derneği arasında 20.12.2016 tarihinde imzalanan Hizmetiçi Eğitim Protokolü ile  resmi  ortaokullarda  görev  yapan ingilizce öğretmenlerinin bilgi paylaşımını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve verimliliklerini artırmak amacıyla Türk Eğitim Derneğine bağlı okulların bulunduğu Antalya,Aydın,Bursa,Hatay,Kayseri,Mersin ve Samsun illerinde hizmetiçi eğitim faaliyetleri planlanmıştır.Eğitim dört kademeli olup, 2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca Şubat,Mart,Nisan ve Mayıs aylarında yapılacaktır.

Programın 1.kademesi okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitimcisi Zuhal YILDIRIM  tarafından   ‘Öğrenci Merkezli Gramer Dersi’ konusunda MEB’de görevli 25 İngilizce öğretmeninin katılımıyla 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir.