TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ
23 Şubat 2015
TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..
24 Şubat 2015

TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında, MEB İngilizce öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Kayseri Koleji’nin ev sahipliğinde devam ediyor.
Eğitim Programını başarı ile bitiren ve kendi derslerinde uygulamaya başlayan 3 MEB öğretmeni ayrıca 2015 yazında 2 hafta Washington DC’de eğitim alacak ve 1 haftada Oregon eyaletinde mevcut okulları gezebilecektir.
15-16 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan programın ikinci kademesinde MEB’de görevli 14 İngilizce öğretmeni katılmış ve  Öğretmen Eğitimcimiz Zuhal YILDIRIM  tarafından ‘’Öğrenci Merkezli  Okuduğunu Anlama ve Yazma’’ ve  ‘’Öğrenci Merkezli Dinleme ve Okuduğunu Anlama’’konularında eğitimler sürdürülmüştür.