TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Telafi-Uyum-Oryantasyon Programı Hakkında Duyuru
18 Haziran 2020
Bülten Dergisinin 65. Sayısı Yayında!
9 Temmuz 2020

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı kapanış töreni 19 Haziran 2020 Cuma günü okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ortak bir platformda gerçekleştirilen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesinin ardından Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’in konuşmaları yer aldı. Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN konuşmasında: “Mustafa Kemal Atatürk’ün istek ve yönlendirmesiyle kurulan, Türk Eğitim Derneği’ne bağlı bir kurum olan TED Kayseri Koleji ,Kayseri’nin simgesi, eğitimdeki meşalesi ve modern anlayışı olmaya devam etmektedir. Pandemi sürecini eğitim adına son derece verimli bir şekilde tamamladık. Türkiye’mizin geleceğine inanan , hayali ve hedefi ülkemize hizmet edecek nesiller yetiştirmek olan okulumuz ,akademik çalışmalarla, alanında deneyimli ,yeniliğe açık, başarıya odaklı, TED vizyonuna ve misyonuna gönülden bağlı eğitim kadrosuyla 2020—2021 eğitim öğretim yılını planlamış bulunmakta. 17 Ağustos-11Eylül 2020 tarihleri arasında tam gün, yüz yüze eğitim yaparak telafi uyum ve oryantasyon sürecini tamamlamak istiyoruz. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu günlerde buluşmak dileğiyle hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.
Tören okullarımızda dereceye giren öğrencilerimizin tanıtımı,8 ve 12. sınıf okul birincilerimizin mezuniyet kütüğüne plaka çakmasıyla sürerken öğretim yılı boyunca yapılan etkinlikler büyük bir ilgiyle izlendi.
Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törenimiz, Kolej Marşı’mızın coşkulu bir şekilde söylenmesi ve okulumuzun görüntülerinin izlenmesi ile son buldu.
Biliyoruz ki insanlık, akılla bilimle el ele vererek her türlü güçlüğün üstesinden gelecek, bizler de okulumuza kavuşacağız. Tüm dünyanın ve ülkemizin bu süreçten bir an önce sağlıkla çıkması en büyük dileğimizdir.
Bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.