TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 49. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

49. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ
29 Haziran 2021
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2021– 2022 ÖĞRETİM YILI 9. SINIF BAŞARI BURSU VE KAYIT ŞARTLARI
2 Temmuz 2021

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi, 55 yıllık kültür ve bilgi birikimiyle yoğurup yetiştirdiği 49. dönem mezunlarını coşkulu bir törenle geleceğe uğurladı.

Okul kampüsümüzde gerçekleşen mezuniyet törenimiz; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Lise Müdürümüz Sayın Muamber GÜNDÜZ, Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR’ın mezunlarımıza hitap etmesiyle devam etti. Konuşmalarında Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak yaşayan Türk gencinin akıl ve sağduyuya dayalı aldığı kararların her zaman yollarını aydınlatacağına değinip kıymetli öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Bu anlamlı konuşmaların ardından Okul Birincimiz Yunus Kağan AYDIN, Okul İkincimiz Hayriye YILMAZ ve Okul Üçüncümüz Damla KULKUL’a derece kuşakları takıldı. Başarı flamasının devir teslimi ve mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından dereceye giren öğrencilere; TED Genel Merkezinin hazırladığı ödüller takdim edildi. 2020-2021 öğretim yılı okul birincisi Yunus Kağan AYDIN mezun öğrenciler adına duygularını dile getirdi. Tüm mezunlarımıza, mezuniyet plaketi ve sertifika verilmesinin ardından, mezuniyetin simgesi olan püskül çevrilmesi ve “Kolej Marşı” eşliğinde doruğa ulaşan coşkuyla kepler havaya atıldı. TED Kayseri Koleji Özel Lisesi 49.Dönem Mezuniyet Töreni pasta kesimi ve kokteyl ile sona erdi.

Tüm mezunlarımızı tebrik ediyor, TED meşalesinin daima yollarını aydınlatmasını diliyoruz…