TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU 1.VELİ TOPLANTISI

8.SINIF ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE LİSEYE KAYIT SİSTEMİ (LKS) HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
14 Kasım 2017
VERİMLİ ÇALIŞMA VE MOTİVASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ
14 Kasım 2017

12 Kasım 2017 Pazar günü okulumuzda gerçekleştirilen veli toplantısında idare, öğretmenler ve velilerimiz bir araya gelmiştir. Toplantımız iki bölümden oluşmuştur. Okul Müdürümüz Raci ÜLKE ve Anasınıfı Müdür Yardımcımız Alev ARSLAN’ nın konuşmalarıyla toplantımız başlamıştır. Ardından İlkokul müdür yardımcısı ve rehber öğretmenimiz Zerrin HACIEMİNOĞLU tarafından velilerden alınan ihtiyaç belirleme formalarının sonuçları doğrultusunda ‘iletişim ve öfke kontrolü’ konulu sunum yapılmıştır. Ardından belirlenen ‘davranışları olumluya yönlendirme’ konulu sunumuyla okul Rehber Öğretmenimiz Özge KEBABCIGİL velilerimize bilgiler vermiştir. Öznur KARGA Almanca dersi ve kaynakları hakkında açıklama yaparak toplantımızın ilk bölümüne ara verilmiştir. Velilerimiz bu arada sergi alanımızdaki ‘Ölümün Ölümsüzlüğü’  konulu resim paneline geçerek ‘’Atatürk’’ için oluşturulan anı defterimize duygularını yazmışlardır.

Toplantımızın ikinci bölümü; velilerimiz, sınıf ve branş öğretmenleriyle paylaşımlar yaparak devam etmiştir.

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.