TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarında 23 Nisan Coşkusu!

5.ve 6. Sınıflar veli toplantımız gerçekleştirildi.
22 Nisan 2019
BTEC Çalıştayı
24 Nisan 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99.yılı etkinlikleri Okulumuz da büyük bir coşku

İle kutlandı. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Prof.Dr. Ömer Özbakır, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdürümüz, Okul Müdürlerimiz, İdarecilerimiz, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve Öğrencilerimizin katıldığı tören saat 10.00 da Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. Törenimiz daha sonra konferans salonundaki ilkokul öğrencilerimizin gösterileri ile devam etti. Öğrencilerin 23 Nisan coşkusunu yaşadığı ve yaşattığı özel gösteriler, izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği dünyada ilk ve tek olan bu mutlu günü, bu mutlu hediyeyi yaşamanın ve yaşatmanın haklı gururunu yüreğimizde taşıyoruz.