TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2023-2024 Öğretim Yılı Açılış Töreni

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2024-2025 ÖĞRETİM YILI 9. SINIFA KAYIT ŞARTLARI
11 Eylül 2023
2023-2024 TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu
6 Ekim 2023

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine Cumhuriyetimizin 100.yılında büyük bir coşkuyla başladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şaban ÖZSARIYILDIZ ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Eğitim Derneği Kayseri İl Temsilcisi Prof. Dr. Sayın Sinem KULLUK, Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, tüm seviyedeki öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla heyecan dolu bir açılış töreni gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şaban ÖZSARIYILDIZ ve Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN'in açılış konuşmalarında Cumhuriyetimizin 100.yıl vurgusuna yer verildi. Ardından okullarımızda göreve yeni başlayan yönetici ve öğretmenlerimize rozet takdimi yapıldı. Anaokulu ve 1. sınıflarda noter kurasında ilk çıkan kız ve erkek öğrencilerimize, ayrıca 5 ve 9. Sınıflarda alfabetik ilk beşinci sıradaki öğrencilerimize okul kokartı takılmasından sonra, öğrencimiz Zeynep Çaylak'ın okuduğu şiir büyük beğeni topladı. Öğrencilerimiz; Yeni dönemin ilk dersine girmek üzere sınıflarına geçmeleri ile açılış töreni son buldu. TED Kayseri Koleji Ailesinin yeni eğitim öğretim yılını kutlar, sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dileriz.