TED KAYSERİ KOLEJİ V. ULUSAL FORUMU (TEKUF 2019) KAPANIŞ TÖRENİ

MUTLU ÇOCUKLAR DİYARI PROJESİ HAYAT BULDU
10 Nisan 2019
KAYGI YÖNETİMİ ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
10 Nisan 2019

05-08 Nisan 2019 tarihleri arasında okulumuzda düzenlenen TED Kayseri Koleji V.Ulusal Forumu’nun kapanış töreni 08 Nisan 2019 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Lise öğrencilerinin belirli komiteler halinde bir araya gelerek güncel konuları tartışıp bir sonuca varmaları ve vardıkları sonucu bir forum içinde sunmalarını sağlayan forumda öğrencilerimiz; ; insan hakları, adalet, sağlık, ekonomi, teknoloji ve kalkınma, eğitim, sanat, dış ilişkiler gibi önemli konu başlıklarını seçerek komiteler halinde ülkemizdeki sorunları parlamento ciddiyetinde tartıştılar. Bu tartışmalar sonucunda verilen kararları genel kurula sundular.

Genel kurul çalışmalarında, başkan ve başkan yardımcılarının yönetiminde komitelere ait bütün taslaklar ciddiyetle görüşüldü. Her taslağın görüşülmesinden sonra komitelerden puanlamalar alındı ve yapılan çalışmalar niteliğine göre değerlendirildi.

Forum sürecinde öğrencilerin kazanımlarını şöyle sıralanabilir;

*Güncel konuların farkında olma

* Saygı ve sevgi çerçevesinde düşüncelerini ifade edebilme

*Bir konu üzerinde derinlemesine fikir üretme

*Sorumluluk

*Birey olma

*Takım çalışması

TED Kayseri Koleji V. Ulusal Forumu’nda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve  katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.