TED KAYSERİ KOLEJİ  ÜSKÜDAR AMERİKAN KOLEJİ ULUSAL EĞİTİM FORUMU’NDA

14 Mayıs 2015
Yaratıcı Yazı Yarışmasında 1. Olduk
14 Mayıs 2015

İstanbul Üsküdar Amerikan Lisesi  tarafından 08-11 Mayıs 2015  tarihlerinde düzenlenen Ulusal Foruma okulumuz, Edebiyat Öğretmeni Fatih AKI rehberliğinde 13 öğrenci katıldı.
Oryantasyon, takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları, genel kurul gibi aktivitelerden oluşan forum, liseli öğrencilerin güncel konuları tartışıp bir sonuca varmaları  ve vardıkları sonucu bir çözüm taslağı içinde sunmalarını sağladı.
Forumda, ekonomik, sosyal, kültürel, sanat, medya, uluslararası ilişkiler ve çevresel sorunları tartışmak üzere  bir araya gelen öğrenciler, ülke sorunlarına çözüm odaklı yaklaştı. Ardından sorunları komitelerdeki diğer delegelerle paylaşan öğrenciler, çözüm önerilerini taslak haline getirerek genel kurul oturumlarında sundu.
Öğrencilerimizin bireysel anlamda öne çıktıkları,güzel paylaşımlarda bulundukları bir gençlik forumu   oldu.