TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 42. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI

42. DÖNEM MEZUNLARIMIZA OMMER OTELİNDE MUHTEŞEM BALO DÜZENLENDİ
25 Haziran 2014
OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.
27 Haziran 2014

Kurulduğu günden bu yana Atatürk ilkeleri ışığında; çağdaş, nitelikli gençler yetiştirmeyi amaç edinen TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı’nda 42. dönem mezunlarını verdi. Törene Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın Aydoğan AYDIN, Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ,Vakıf Yönetim Kurulumuz, TED Kayseri Şube Temsilciliğimiz, Okul Aile Birliğimiz, Mezunlar Derneğimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, birçok davetli ve veliler katıldı.

Tören, TED’’in simgesi olan ve ülkemizin her yerinde geleceğimizi aydınlatan Eğitim Meşalesi’nin yakılmasıyla başladı. Genel Müdürümüz ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN konuşmasında mezunlarımıza: “Her zaman kendinize, ailenize ve milletimize yakışan davranışlar sergileyiniz. Duruşunuzu hiç bozmayın. Ayağınız yerde, yüreğiniz yükseklerde olsun. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın. Sizlere emek verenleri unutmayın. Başta aileniz olmak üzere anasınıfından üniversiteye kadar öğretmenlerinizi saygıyla hatırlayınız.” dedi ve konuşmasını şöyle bitirdi: “ Mezun olduğunuz lise artık sizin yuvanız. Kapımız, gönlümüz, yüreğimiz her zaman sizlere açıktır. Yolunuz açık, mutluluğunuz daim olsun.”

Tören bu konuşmanın ardından Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Porf. Dr. Ömer ÖZBAKIR’ın mezunlara hitap etmesiyle devam etti.
Daha sonra Okul Birincisi Ruveyda SİLAY , Okul İkincisi Merve ÖZBAKIR, Okul Üçüncüsü Mediha Sultan YAĞAN’a derece kuşakları takıldı. Başarı flamasının devir teslimi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından dereceye giren bu üç öğrencimize; TED Genel Merkezi, TED Kayseri Koleji Vakfı, TED Kayseri Koleji Mezunlar Derneği ve TED Kayseri Temsilciliği’nin hazırladığı ödüller taktim edildi.
2013-2014 öğretim yılı lise birincimiz Ruveyda SİLAY, mezun öğrenciler adına duygularını dile getirdi. Tüm mezunlara okul plaketi ve sertifika sunulmasının ardından mezuniyetin simgesi olan püsküllerin çevrilmesi ve “Kolej Marşı” eşliğinde keplerin atılmasıyla törendeki coşku doruğa ulaştı. Mezuniyet törenimiz pasta kesimi, kokteyl ve dilek balonlarının uçurulmasıyla sona erdi.
Güle güle gidin sevgili mezunlarımız. Yolunuz TED meşalesinde her zaman açık ve aydınlık olsun.