TED KAYSERİ KOLEJİ OKULLARINDA KARNE HEYECANI MUHTEŞEM TÖRENLERLE YAŞANDI

13 Haziran 2014
MEZUNLARIMIZA PASTA KESİM TÖRENİ DÜZENLENDİ
13 Haziran 2014

2013-2014 Öğretim yılı kapanış ve karne dağıtım törenimiz, 13 Haziran 2014 Cuma günü yapılan törenlerle gerçekleştirildi.

Yıl boyunca oldukça yoğun öğrenim gören öğrenciler, okulun bu son gününde hem tatilin heyecanı hem de arkadaşlarından ayrılmanın burukluğunu yaşadılar. Yapılan törenlerde öğrencilerimiz, ders başarılarının yanı sıra okul içi ve okul dışı etkinliklere katıldıkları için sertifika ve plaketlerle ödüllendirildiler.

Törenimizin en duygulu anı tıpkı TED gibi eğitimde bir çınar olan matematik öğretmenimiz Sayın Ömer YILMAZ’ın ayakta alkışlanarak emekliliğine uğurlanması oldu.
Oldukça yoğun katılımın olduğu kapanış törenleri iyi tatiller dilekleriyle ve sınıflarda karne dağıtımı ile son buldu.