TED KAYSERİ KOLEJİ OKULLARI’NDA KARNE HEYECANI

43.DÖNEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
17 Haziran 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI 44. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ
20 Haziran 2016

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kapanış ve başarı ödül törenlerimiz, 17 Haziran 2016 Cuma günü gerçekleştirildi.

Yıl boyunca yoğun öğrenim gören öğrenciler, okulun bu son gününde hem tatilin heyecanını hem de arkadaşlarından ayrılmanın burukluğunu yaşadılar. Yapılan törenlerde öğrencilerimiz, ders başarılarının yanı sıra okul içi ve okul dışı etkinliklerde gösterdikleri başarılardan dolayı sertifika ve plaketlerle ödüllendirildiler.

Velilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen kapanış törenleri, sınıflarda karne dağıtımı ile son buldu.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diler, keyif dolu bir tatil geçirmelerini temenni ederiz.