TED Kayseri Koleji İlkokul Robotik Takımlarımız Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Daire Başkanlığına Bir Gezi Düzenledi.

Okçulukta İl derecesi yapan öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonasında
27 Şubat 2020
Yüzme Yarışmalarında Büyük Başarı
28 Şubat 2020

21 Mart 2020 Cumartesi Abdullah Gül Üniversitesinde Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenecek olan FIRST® LEGO® League Junior 2019-2020 Sezonu Türkiye Fuarları BOOMTOWN BUILD yarışması için ilkokul robotik takımlarımız Jr Created ve JrTalented Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığına bilgi almak, araştırma yapmak ve akıllarda kalan sorulara cevap bulmak amacıyla bir gezi düzenledi.

Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Şube Müdürü Enver TAŞCI Bey öğrencilerimize bir slayt eşliğinde Evrensel yapılaşma ve Kayseri deki yapılaşma, şehir planlamacılığı hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerimiz;

Binayı herkesin kolayca kullanmasını nasıl sağlarız? Bu binayı nasıl çevre dostu bir bina haline dönüştürebiliriz? Nasıl dayanıklı yapabiliriz? Karşılaşabilecekleri diğer zorluklar neler olabilir? vb sorulara cevaplar bulmaya çalıştılar.

Gezi sonunda Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerimize ikramlar sunuldu ve hatıra olarak Kayseri temalı puzzle hediye edildi. Kayseri büyükşehir Belediyesine ve Şube Müdürü Enver TAŞCI Bey’e ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz.