TED KAYSERİ KOLEJİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRLDİ

Çocuklarla Felsefe Atölye Çalışmamız Ortaokulda Başlıyor
13 Şubat 2018
‘ANNE BABALAR 1.SINIF OLUYOR’ PROGRAMIMIZA ANA SINIFI VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ…
19 Şubat 2018

Kayseri spor kulüpleri içerisinde önde gelen ve yetiştirdiği sporcularla her zaman örnek teşkil eden kulübümüz TED Kayseri Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, Olağan Genel Kurul Toplantısını 24.01.2018 tarihinde okulumuz etkinlik salonunda üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Divan kuruluna Mehmet GÜRBAZ, Vural İMAMOĞLU ve Mustafa GÖÇER’in seçilmesinden sonra toplantı divan kurulu başkanının açılış konuşmasıyla başladı. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu. Ardından da yeni yönetim kurulunun seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda seçilen yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimiz;

YÖNETİM KURULU
1. Muharrem KAŞIKÇI
2. Ahmet Murat KÖMÜRCÜ
3. Mehmet ERCİYES
4. Erol DEDE
5. Arif Sırrı ŞİRİN
6. Eser ÖZPOYRAZ
7. Tuğba YOKSUL

DENETİM KURULU
1. İbrahim GÜRBAZ
2. Vural İMAMOĞLU
3. Mustaf GÖÇER

Toplantıda yapılan faaliyetler değerlendirilirken kulübümüz faaliyet programı içerisinde yer alan kış spor okulu kayak ve snowboard kursunun sömestre tatilinde gerçekleştirilmesine, yaz spor okullarının da okulumuz yerleşke alanında yer alan Atatürk spor merkezinde planlanmasına ve yapılmasına karar verildi.
Yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileriz.